New Balance
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

Hvis du endnu ikke har investeret i et par sommer sneakers, så får du her tre stilsikre anbefalinger.

Amerikanske New Balance er kendt for deres gode håndværk, uovertrufne komfort og stilrene udtryk. New Balance sneakers er altid et sikkert valg, og de tre følgende vil gøre godt i enhver sneakerrotation.

New Balance 990v4

990v4 er en af New Balances mest populære modeller og en klassiker i sneaker-regi. 990’erens overdel består af åndbar mesh og ruskinds overlays, hvilket sikrer det ikoniske dad sneaker-udseende, som den er kendt for. Den bulky Encap-mellemsål sørger dertil for verdensklasse stødabsorbering, som holder dine skridt lette og bløde.

KØB SNEAKEREN HER
New Balance 574

574’eren er en perfekt hverdagssneaker, der også er fremstillet i premium materialer. 574 er et billigere og slankere til alternativ 990v4 og kan gå til stort set alle outfits. Komforten er i topklasse, og det velkendte ”N” på sidestykket fuldender det minimalistiske udseende.

KØB SNEAKEREN HER

New Balance 300 Suede

New Balance 300 er en super sommer sneaker med et elegant udtryk. 300’eren er en tennis klassiker, der med tiden er adopteret som livsstilssilhuet. Overdelen er udarbejdet i blød russkind, mens en RevLite-sål yder letvægtskomfort forneden.

KØB SNEAKEREN HER

Sociale medier

Hold øje med Sneakerworld for flere New Balance-nyheder, og husk at tjekke vores brugervenlige Release Kalender, hvor du kan se hvilke sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid. Husk desuden at følge os på Instagram, YouTube og Facebook, hvor du får din daglige dosis sneakernyheder.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.