New Balance
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram
Billeder: New Balance og KITH

New Balance fortsætter deres sejrsgang ind i 2021 og relancerer fanfavoritten, New Balance 990 V3.

Efter et år 2020 hvor særligt 992-modellen har gjort sig gældende – både i sin originale form og som omdrejningspunktet for forskellige samarbejder – ser det ud til, at New Balance har tænkt sig at kaste lys over en anden af sine klassiske modeller her i 2021. I hvert fald hvis man skal tro Joe Grondin, der er ansvarlig for brand-samarbejder hos New Balance. Forleden offentliggjorde Grondin nemlig, via sin Instagram Story i en QA for sine følgere, at V3-udgaven af New Balance 990 ville få et stort år.

Den bedste 990-version?

Som navnet antyder, er 990 V3 den tredje version af New Balance 990 og er således to generationer før den nyeste version, som hedder V5 og som er den, man kan købe lige nu. V3 udkom oprindeligt i 2012 og er således ikke særlig gammel – dengang var modellen imidlertid ikke halvt så populær som nu, hvor den nærmest er fast inventar på gaden i de største danske byer. Til gengæld mener mange, at V3 er den bedste udgave af New Balance 990, og vi er med garanti ikke de eneste, der håber på et retro-release inden alt for længe.

Release

Hvornår og hvordan New Balance 990 V3 helt præcist vender tilbage; om det bliver i sin originale grå udgave som afbilledet her, i eksklusive samarbejder, eller noget tredje, vides endnu ikke. Sikkert er det dog, at vi holder dig opdateret, lige så snart vi ved mere – alt du skal gøre er at følge os på Facebook og holde øje med vores Release Kalender


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.