Releases

Release Dato: 14. marts 2020
Pris: 999 DKK
Produktkode: ML860XG
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Retro runner-tendensen synes at være kommet for at blive. Det er den netop genoplivede 860-silhuet fra New Balance, der nu releaser i en række splinternye colorways, et godt eksempel på.

I modsætning til tidligere, hvor farverne grå, hvid og sort ofte har været gennemgående, har man denne gang valgt at udstyre den ruskinds- og meshbeklædte overdel med en fremtrædende cremefarve, der passer perfekt til foråret. I kontrast står udelukkende det sorte ’N’ på inder- og yderside samt den røde og grønne detalje i hælen.

I tråd med de tidligere 860’ere har man dog valgt at holde fast i N-ergy-teknologien, der sikrer komfort og affjedring i særklasse. Og som det er tilfældet med en stor del af New Balances sneakers, så taler ML860XG Cream direkte ind i retro runner-tendensen, men med den nye farve synes silhuetten at have fået en både moderne og forfriskende makeover. Og der er ingen tvivl om, at skoen vil gøre sig godt i enhver forårsgarderobe – hos piger såvel som hos drenge.

New Balance ML860XG Cream udkommer den 14. marts. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 13:00

Gå til Sneakersnstuff

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.