Releases

Release Dato: 18. april 2020
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: ML827AAD
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Når sneakerbrands skal introducere gamle modeller for et nyere publikum, så bliver det ofte gennem et collab, for at skabe en større interesse. Dette er præcis hvad New Balance har gjort, da de tilbage i marts, reintroducerede den klassiske New Balance 827 Abzorb i et farverigt samarbejde med fashionbrandet Aimé Leon Dore, under navnet ”Runners Aren’t Normal”.

Samarbejdet må siges at have haft sin effekt på efterspørgslen, fordi vi kan nu se frem til flere releases af den glemte New Balance 827 Abzorb. Til at starte med, releaser New Balance en hvid og rød colorway, samt en hvid og grå colorway. Den hvide og grå colorway stråler af de neutrale farver, der ofte ses på de fleste modeller og der blevet en del af New Balances æstetik. Overordnet set, så er skoen helt hvid, og lavet i en kombination af kvalitetsmaterialer som mesh og læder. På skoens sider er der små huller i læderet som danner en bue, hvor der inden under er grå refleks. Midt på skoen er et sølvfarvet New Balance-logo, som figurerer på både skoens inder- og yderside. Midtersålen bliver yderligere stabiliseret af et gråt panel i hård plast, der også er med til at forbedre skoens komfort.

New Balance 827 Abzorb White udkommer sammen med sin tvilling i hvid og rød, den 18. april, hos en lang række af forhandlere. Hvis du ønsker at hvid med om den hvide og røde version, eller bare vil finde information omkring de kommende releases, så tjek vores altid opdaterede Release Kalender. Du kan også hoppe over på Facebook og Instagram, hvor du kan følge Sneakerworld for de seneste nyheder, rygter og tilbud.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Rezet Store

DR ADAMS
Tidspunkt: 00:00

Gå til Dr. Adams

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.