Releases

Release Dato: 11. juli 2020
Pris: 750 DKK
Produktkode: WS327COC
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

New Balance’ splinternye model 327 har kun været på markedet i nogle få måneder. Ikke desto mindre tyder det på, at silhuetten allerede har formået at skabe sig en fanskare. I hvert fald spytter den amerikanske skogigant nye colorways ud i hobetal, og nu har endnu en farvekombination meldt sig på banen. Tag godt imod New Balance 327 Blue, der til en start lanceres eksklusivt til kvinder.

På samme måde som forgængerne er også den nyeste colorway udstyret med en overdel, der består af henholdsvis nylon og ruskind. En knivskarp materialeduo, der kommer ekstra meget til sin ret i kraft af det grove gråarvede ruskind kombineret med det fine lyseblå nylon.

Retrovibes’ne er der heller ikke sparet på. Tag bare det forstørrede og kursiverede ’N’, der er printet på inder- og yderside, og som matcher inderfor, snørebånd og mellemsål. Prikken over i’et er uden tvivl den rustfarvede ydersål i gummi, som strækker sig op over både snude og hæl og leder tankerne hen på Nikes populære Waffle-sål.

New Balance WMNS 327 Blue rammer hylderne allerede den 11. juni, så er du på jagt efter et par stilfulde sneakers, der er spækket med retrovibes, så har du her et godt bud. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NAKED CPH
Tidspunkt: 00:00

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 13:00

Gå til Sneakersnstuff


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.