Releases

Release Dato: 6. juni 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: MS327CLB

Først introduceret tilbage i april, som en del af et samarbejde med modebrandet Casablanca, tog den nye New Balance 327 sneakermarkedet med storm. Efter succesen med den nye model, har New Balance valgt at designe en kvartet af colorways, der alle er unikke, og nogle mere iøjnefaldende end de andre.

New Balance 327 Blue Yellow er netop den colorway, man måske lige vender hovedet efter en ekstra gang. Som navnet nok også indikerer, så er farverne på skoen blå og gule, hvor det kun er skoens hvide lining og tunge, samt sorte ydersål, der ikke har fået denne behandling.

Et kendetegn ved den nye New Balance-model, er kombinationen af materialer på skoens overdel, der er en kombination af blå nylon og mørkeblå suede. Skoens nylonpaneler dækker det meste af skoen sider, og med sin glatte tekstur, står denne i stærk kontrast til skoens suedepaneler, der dækker skoens toe og heel guard, samt skoens eyestays langs snørebåndene, der også er farvet i sammen mørkeblå farve. Den gule farve er brugt på skoens store N-logo, for New Balance, på skoens ydersider, samtidig med at hele skoens midtersål også er farvet gul.

Skoen kan måske fremstå en anelse voldsom ved første øjekast, men det er noget man hurtig vænner sig til, og skoen vil helt klart været et must-have til sommeren. Hvis den nye New Balance 327 Blue Yellow er noget for dig, så skal du sidde klar den 6. juni, hvor den releaser hos en række forhandlere, sammen med de andre colorways i den nye 327-serie.

Du kan læse mere om hvor skoene releaser, ved at klikke dig ind på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder opdateret med en masse nyheder og andet fra sneakerverdenen.

| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

NEW BALANCE
Tidspunkt: 00:00

Gå til New Balance


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.