Releases

Release Dato: 22. februar 2020
Pris: 2.000 DKK
Produktkode: 1300JP3

New Balance sender nu for sjette gang deres legendariske klassiker, 1300JP, på markedet. Modellen blev første gang lanceret i 1985, og New Balance har formået at gøre skoen ekstra eksklusiv ved kun at gøre den tilgængelig hvert femte år. Skoen er fremstillet i Skowhegan i den amerikanske stat Maine, hvor hver sko er produceret af amerikanske håndværkere, som gør brug af kvalitetsmaterialer. Det gør skoen ekstra behagelig og hylder New Balances historie med indenlandsk fremstilling. Modellen blev oprindeligt fremstillet som en løbesko, og gennem tiden har den modtaget stor ros fra løbere grundet dens kvalitetsmaterialer.

Skoens overdel består af lyseblåt mesh med mørkegrå ruskindsoverlejringer, som giver skoen et eksklusivt udtryk. Brandets store ”N” er syet på både inder- og yderside og er holdt i en hvid farve med en lyseblå baggrund. Samme hvide farve går igen på hæl og pløs, hvorpå brandets logo samt modelnavnet ”1300” er påført. 

En traditionel EVA mellemsål i hvid sørger for ekstra god dæmpning og støtte i skoen, mens en sort Vibram®-ydersål fuldender sneakerens eksklusive og stilfulde design.

New Balance 1300JP3 udkommer den 22. februar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Rezet Store

CALIROOTS
Tidspunkt: 00:00

Gå til Caliroots


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.