Releases

Release Dato: 1. juni 2020
Pris: 750 DKK
Produktkode: VN0A3TKPXHP1

National Geographic, der både er et fysisk magasin, men også en tv-kanal, er kendt for sin udforskning og dokumentation af alverdens dyre- og naturfænomener. Nu er der imidlertid også chance for, at det over 130 år gamle medier bliver kendt for andre ting.

I hvert fald har de indgået et samarbejde med Vans, der byder på i alt fem fortolkninger af en række klassiske silhuetter: Old-Skool, Era, Slip-On, Authentic og Sk8-Hi. Vi tager her et nærmere kig på sidstnævnte, der må siges at være den mest nedtonede af modellerne.

Ved første øjekast gør National Geographic x Vans SK8-Hi Black ikke meget væsen af sig. Den høje overdel består på karakteristisk vis af sort lærred, og de ellers synlige, hvide stikninger og den ikoniske hvide stribe langs tiden er holdt i sort. 

Mestendels af hælen derimod er prydet med et overdimensioneret ’NATIONAL GEOGRAPHIC’-logo i kombination med det karakteristiske gule rektangel, der matcher den gule stribe, der løber hele vejen rundt langs øverste del af sålen.

National Geographic x Vans SK8-Hi Black og de fire andre modeller i kollektionen udkommer den 1. juni hos Vans og udvalgte forhandlere. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

43EINHALB
Tidspunkt: 00:01

Gå til 43Einhalb

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.