Releases

Release Dato: 15. december 2018
Pris: 1.119 DKK
Produktkode: Ukendt

New Balance er klart til at lancere en moderniseret udgave af deres bedst sælgende model nogensinde, 574. Den nye MS574 Sport udkommer i tre farver d. 15. december, og du kan få al info her.

MS574, eller 574 Sport som den også kaldes, repræsenterer en forfriskende nyfortolkning af den ikoniske 574, der har været en fast del af gadebilledet herhjemme i mange år. Med inspiration fra nye trends og tendenser har MS574 en ny, robust sål, der er splittet i to, og en panelleret overdel af mesh og ruskind. Både sål og overdel har på forhånd et slidt udtryk, hvilket giver modellen et fedt retro-præg, der yderligere forstærkes af metal N-logoet på siden.

Den nye silhuet hopper med på ”dad sneaker”-trenden, som har domineret 2018, og som New Balance næsten må siges at være foregangsmand for. Af samme grund virker New Balance MS574 mere autentisk end mange andre af de nyere ”chunky sneakers”., og den kan meget vel gå hen og blive en nyklassiker.

Indledningsvist udkommer New Balance MS574 i tre udgaver – ”Black”, ”Steel Grey” og ”Navy”. Særligt de to sidstnævnte farvekombinationer, der er inspireret af originale gamle New Balance-udgivelser, er vellykkede.

New Balance MS574 Pack udkommer d. 15. december. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 00:00

Gå til Sneakersnstuff


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.