Releases

Release Dato: 18. januar 2020
Pris: 999 DKK
Produktkode: FW2901

adidas og Disney har indgået et samarbejde for at fejre Mickey Mouses 92-års fødselsdag. Det gør de ved at kombinere en af det tyske brands mest kendte silhuetter, adidas Superstar, med Disneys verdenskendte mus. Mickey Mouse x adidas Superstar “White/Red” er navnet på den nye sneaker, som kommer med en tegning af den ikoniske Disney figur på skoen.

Overdelen består af kridhvidt læder med brandets tre striber på siden. På højre sko er Mickeys krop printet hen langs sneakerens side i musens ikoniske farver med de gule sko og de røde shorts. På venstre sko er selve overkroppen printet med de hvide handsker og det altid smilende ansigt. Den røde farve fra Mickeys shorts går igen på hælen, hvorpå adidas logoet er påtrykt i hvid – en farve, der går igen på mellemsålen, og som fuldender sneakerens klassiske look.

Mickey Mouse x adidas Superstar “White/Red” udkommer den 18. januar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

JD SPORTS
Tidspunkt: 09:00

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?

REZET STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Rezet Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.