Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 29. september 2017
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Det japanske kultmærke, Mastermind lancerede for nyligt et diffusion brand ved navn Mastermind WORLD, og det er nu klar med en knivskarp kollektion lavet i samarbejde med adidas. Kollektionen består af to af adidas’ nyeste EQT-modeller, 93/16 og 93/17 i ny udgave, et tracksuit, t-shirt og hoodie.

Mastermind er mest af alt kendt for sit dødningehoved-logo og sin enkle, mørke udtryk, der er at finde på tværs af de forskellige designs. Denne tilgang har de medbragt i det nye samarbejde med adidas og valgt sko fra EQT-linjen, der har det ganske matchende slogan, ”Everything that is essential. Nothing that is not”, hvilket hentyder til linjens enkle og funktionelle designfilosofi.

Samarbejdet består som sagt af to udgaver af henholdsvis EQT 93/16 og EQT 93/17. Førstnævnte består af en overdel i læder og neoprene samt en sål af Boost. EQT 93/17 har fået en ny silhuet med et højere snit, hvilket gør den mere modstandsdygtig overfor efteråret og vinterens barske vejr. Den består stadig af mesh og neoprene på overdelen samt en stor, chunky Boost-sål. Begge modeller er desuden beklædt med Mastermind’s dødningehoved-motiv og kommer i henholdsvis en blå og en sort udgave.

Til at matche skoene udkommer som sagt også et tracksuit, en t-shirt og en hoodie. Tøjet er sort og har blå og hvide detaljer med branding fra både Mastermind og adidas – igen meget simpelt og alt i alt et passende udspil fra Mastermind WORLD og adidas EQT.

Hele samarbejdet udkommer d. 29. september ved adidas og forskellige Consortium-forhandlere.

FORHANDLERE

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: 00:00

Gå til TGWO

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 00:00

Gå til Sneakersnstuff

OVERKILL
Tidspunkt: 00:00

Gå til Overkill

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox