Releases

Release Dato: 17. januar 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: AO2571-401

Som vi berettede om tilbage i december, har Jordan Brand og Levi’s sammen skabt en helt ny, unik udgave af Michael Jordans fjerde signatursneaker, Air Jordan 4. Samarbejdet har nu fået en officiel releasedato og desuden vist sig at komme med en medfølgende denimjakke. Få alle detaljerne her.

Levi’s blev etableret i 1853 og er berømt for, i 1870’erne, at opfinde cowboy-buksen. Cowboybukser, og denim generelt, er siden blevet en essentiel del af den gængse herregarderobe, og det har gjort Levi’s et kult-mærke med en usammenlignelig betydning for amerikansk og vestlig herremode. Nu har Levi’s så fået lov at lade deres originale denim-wash klæde én af de mest ikoniske basketballsneakers overhovedet – Air Jordan IV.

Air Jordan IV’en består af indigo denim på hele overdelen, en hvid mellemsål og en gum-ydersål. Overdelen er klædt i guld-syninger, Levi’s signatur-mærke på pløsen og et speciallavet ”hangtag”. At skoen desuden er ekviperet med Levi’s genkendelige, røde mærke, en rød Air-boble, og røde paneler på ydersålen er en god detalje og får skoen til at stå ud.

Den medfølgende trucker-jakke er klædt i samme indigo-denim med guldsyninger har Jordans Flight-logo på rykken, røde striber på ærmerne og kan vendes på vrangen, hvor den har en sort farve.

Samarbejdet mellem Levi’s og Air Jordan udkommer d. 17. januar hos en række udvalgte Europæiske forhandlere, som du kan finde nedenfor. Det forventes, at de fleste forhandlere releaser skoene INSTORE.

Følg Sneakerworld på Facebook og Instagram for flere nyheder, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store

ENDCLOTHING
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her

FOOT DISTRICT
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her

BOTTEGA BACK DOOR
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her

SIVASDESCALZO
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her

OVERKILL
Tidspunkt: INSTORE FØRST

Gå til Overkill

SHINZO PARIS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Shinzo

LMTD EDITION BARCELONA
Tidspunkt: Ukendt

Gå til LMTD

KICKZ BERLIN
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Kickz

TITOLO
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Titolo

OQIUM AMSTERDAM
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Oqium