Releases
LEGO Ultra Boost

Release Dato: 8. april 2021
Pris: 1.300 DKK
Produktkode: FY7690
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Denne sneaker er unik, den er innovativ, den er bæredygtig og så præsenterer den et samarbejde mellem to brands som virkelig har formået at få det bedste ud af hinanden. LEGO x Adidas Ultra Boost Plates er lidt af et samlerobjekt og nu skal vil vi fortælle dig hvorfor.

Støddæmpende egenskaber, designet til at yde under forskellige temperaturer, utrolig holdbar og fleksibel som modellervoks, ja den revolutionerende Ultra Boost sål fra 2015 har ganske enkelt skabt en kavalkade af fantastiske produkter og nu er de tilbage igen.

LEGO x Adidas Ultra Boost Plates er lavet i det velkendte Adidas primeknit stof, men i denne model er det lavet i et bæredygtigt materiale i samarbejde med Parley Ocean Plastic. En samarbejdspartner Adidas ved flere lejligheder har benyttet sig af før. Skoen kommer i en Clean White farve med tilhørende metalliske sølv elementer på skoens hæl- og frontparti, samt en gul LEGO insole med lego mønster og logo.

Skoens snude, samt “the three stripes”, ses beklædt i det velkendte LEGO mønster som vi bedst kender det fra LEGO klodserne, de såkaldte LEGO plates. De tre adidas striber kommer i denne model som plastiklommer og man kan derfor designe og personliggøre sin helt egen sko ved at indsætte de små medfølgende LEGO plates til selve skoen. En ret unik og innovativ feature til denne LEGO x Adidas Ultra Boost Plates som i den grad adskiller den fra tidligere modeller og samarbejder.

Den sorte outsole er lavet i et tysk samarbejde mellem Adidas og det førende dækfirma i verden, Continental, hvilket giver sålen mere styrke, holdbarhed, bedre greb og gør den modtagelig overfor al slags terræn. Ultra Boost sålen skaber en helt unik energi returnering og kraft per skridt, hvilket skaber ekseptionel komfort og optimering af produktets ydeevne.

Denne her sko er til vaskeægte samlere; sneakerheads såvel som LEGO collectors.

Lodtrækningen til den nye LEGO x Adidas Ultra Boost Plates starter d. 8. april kl. 10.00 på Rezet Store, Adidas egen hjemmeside, samt hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse meget mere om skoen på vores Release Kalender og holde dig opdateret med andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: Raffle – 10:00

Gå til Rezet Store

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

JD SPORTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.