Er hjemmesiden legit? Fake webshops

Markedet for sneakers bliver større og større. Dette betyder, at mange efterhånden gerne vil have en bid af det eftertragtede sneakermarked. Desværre har ikke alle webshops rent mel i posen, og vi ser efterhånden flere og flere webshops, som tilbyder Nike og Adidas sneakers til langt under den normale pris. Det er derfor med at holde et vågent øje, når du ønsker at handle på nettet, så du ikke ender med en billig kinakopi, eller slet ikke modtager dine sneakers, efter at du har betalt for dem. Sneakerworld.dk har udarbejdet en guide til dig, som du kan bruge, inden du bestiller dine sneakers på nettet.

 

Hvad skal jeg holde øje med?

 

Prisen

Det allerførste der springer i øjnene, når man lander på en fake shop, er priserne. De fleste af priserne er næsten altid halveret i forhold til de normale markedspriser. Selvfølgelig vil der altid være nogle webshops, som sælger nye sneakers en anelse lavere end konkurrenterne. Men en webshop som eksempelvis sælger nye Nike Air Max eller Nike Free modeller til 200,00 – 250,00 kr. skal man holde sig fra.

 

Udvalget af modeller og farvekombinationer

Der kommer konstant nye modeller og farvekombinationer fra de forskellige sneakerbrands. Det der får en fake webshop til at skille sig ud er, at de ofte tilbydere modeller og farver, som aldrig er set før. Det ses især med den ekstremt populære Nike Air Max 90 Independence Day, som kun udkom i rød, hvid og blå. Mange fake webshops tilbyder netop denne sneaker i et utal af farver, som aldrig har været udgivet før.

 

Webshoppens navn og udseende

Fake webshops er for det meste nemme at spotte. De er hurtigt sat op, og det vrimler med stavefejl. Samtidig indeholder webshoppens navn gerne modelnavne eller selve brandets navn. Kontakt informationerne er ligeledes nærmest ikke eksisterende på disse sider, så du ved aldrig, hvem du sidder og handler med. Kan du ikke finde adresse, telefonnummer m.m., så er det tit en indikator for, at det ikke er en webshop, som du har lyst til at gøre forretninger med.

 

Brug din sunde fornuft

Hvis du bruger ovenstående som en guideline, når du leder efter nye sneakers på nettet, så er du godt på vej. Er du dog stadig i tvivl om en webshop, så kan du melde dig ind i Facebook gruppen: “Dansk Sneaker Inspiration“, og spørge til råds der.

 

Handel kun ved godkendte webshops

Vi har lavet en lang liste med webshops, som vi selv kan sige god for, da vi har handlet der, og aldrig haft problemer. Alle webshops er ligeledes beliggende i EU, så du skal ikke betale told eller andre afgifter.

 

Find listen over godkendte webshops her

 


Liste over fake webshops

http://www.airesty.com

http://www.fashion-seller3.com/

http://www.nikefreerunshoesdk.com/

http://dk.airmaxsoutlet.eu/

http://www.newnikeairmax.com/

http://www.dknikeairmax.eu/

http://e2shoes.com/Nike-Free-Run-3/

http://www.snagsportdk.com/

http://www.sportsko-dk.com/

http://www.ad-shoes.uk.com/