Releases

Release Dato: 18. april 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: 369426-01

HAN Kjøbenhavn og Puma er på banen igen med et splinternyt sneaker-samarbejde. Denne gang har det toneangivende, danske fashion brand udarbejdet to retro-fututistiske udgaver af henholdsvis Cell Venom og RS-X – vi tager et nærmere kig på sidstnævnte og giver dig alle detaljerne her.

RS-X har i år været en enorm populær model for Puma, der virkelig har haft held med at komme med et moderne, men originalt take på den aktuelle bølge af chunky, retro-inspirerede sneaker.

RS-X er både udkommet i en masse forskellige udgaver, og har været udgangspunkt for en række nostalgiske samarbejder – fx med Hot Wheels, MTV og Sonic the Hedgehog.

Nu skifter Puma imidlertid retning og præsenterer modellen i en helt anden kontekst, hvor det nostalgiske univers er byttet ud med HAN Kjobenhavns mere edgy design-stil. Det danske mærke har nemlig fået lov at dekonstruere modellen fuldstændig for i stedet at give det et mere vovet og modent look.

HAN Kjobenhavn har klædt modellen i en kombination af sort, sølv og beige-tonede farver med kontraster i neon. Den adskiller sig drastisk fra den originale RS-X og HAN er i den grad lykkedes med at give den et mere fashionabelt udtryk, uden det er gået ud over dens karakter.

HAN Kjobenhavn x Puma RS-X ”Black/Silver” udkommer i begrænset antal hos udvalgte Puma-forhandlere den 18. april. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

FORHANDLERE

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.