Releases

Release Dato: 17. maj 2020
Pris: 71 DKK pr. lod
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

KITH har de senere år taget modeverdenen med storm, hvor de er kendt for at lave collabs med en lang række af brands, inden- og udenfor modeverdenen, og nu ser det ud til at brandet udvikler deres horisont. Efter Ronnie Fieg tidligere i år delte billeder af den omtalte KITH x Nike Air Force 1, har skoen nu endelig fået en officiel releasedato – men denne gang en speciel en af slagsen.

I klassisk Air Force 1-stil, er der faktisk ikke lavet de helt store kosmetiske ændringer ved skoen. Overdelen er lavet i hvid læder, med en mørkeblå lining samt et rødt KITH Air Force 1-logo på skoens tunge. Dertil er skoen også blevet prydet med en sail-farvet ydersål, der spiller flot sammen med skoens overordnede design. Rundt på skoen er der lavet en lang række mindre detaljer, såsom et lille, grønt, broderet swoosh-logo forrest på skoens yderside. Derudover er skoens agletter og lace lock lavet i guldfarvet metal, der giver skoens lidt mere eksklusivitet. Den mest iøjnefaldende detalje er dog først og fremmest skoens store swoosh-logo, hvor man har trykket læderet, så KITH-logoet fremgår i et ternet mønster.

Det bliver dog ikke nemt at få fingrene i den nye KITH x Nike Air Force 1, da den kun er produceret som en friends-and-family edition. Kort sagt, så betyder dette at der kun er produceret 100 stk., hvor kun fem vil blive givet væk i den kommende raffle. I stedet for at vinde retten til at købe skoen, så betaler man 71 DKK pr. raffle ticket, og der bliver så tilfældigt trukket fem vindere, hvor deltagerne kan købe et maksimum af 100 raffle tickets. Dertil er det selvfølgelig vigtigt at få sagt, at alle penge der bliver tjent på raffle tickets, vil blive doneret til DirectRelief’s COVID-19 Response Fund, så om dit lod bliver udtrukket eller ej, så er der tale om en win-win-situation.

Lodtrækningen for den nye KITH x Nike Air Force 1 starter den 14. maj, og slutter den 17. maj, kl. 18:00, på KITHs egen hjemmesiden. Hvis du ønsker at få fingrene i skoen, eller bare være en del af indsamlingen til velgørenhed, så hop over og køb et lod eller flere.

For eventuelle opdateringer eller andet, tjek løbende vores Release Kalender, eller følg Sneakerworld på Facebook og Instagram, for de seneste nyheder og meget andet.

FORHANDLERE

KITH
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.