Releases

Release Dato: 22. maj 2020
Pris: 749 DKK
Produktkode: CU9180-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike Killshot blev første gang introduceret tilbage i 1979, hvor den oprindeligt var produceret som en tennissko. Modellen fik en del opmærksomhed, da den blev udgivet i et samarbejde med J.Crew, hvor flere begyndte at bruge den som en hverdagssko. I slutningen af maj kommer skoen så i tre nye colorways, hvoraf den ene er blevet navngivet Nike Killshot OG SP Green.

Sneakerens overdel er beklædt med mesh, som sørger for åndbarhed og gør skoen mere behagelig. Mesh-materialet har fået en cremehvid nuance, hvilket gør det til det perfekte lærred for Swoosh-logoet, som er prydet af en grøn farve. Den grønne farve er også tilføjet til panelet på hælen, mens ”NIKE” er påført herpå med hvide bogstaver. Ruskindsoverlejringer i en lys sandfarve er tilføjet ved snuden, hælen og snøresystemet.

Afslutningsvis har vi mellemsålen, som med sin diskrete hvide farve matcher overdelen. Nike har med denne sko skabt en åndbar og letvægts sneaker, som er perfekt til de kommende måneder med varmere vejr.

Nike Killshot OG SP Green udkommer den 22. maj. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.