Julegaveidéer – Hvad skal du ønske dig?

Vi nærmere os med hastige skridt udgangen af året, og dermed juleaften. Tiden er snart kommet til, at du skal begynde at overveje, hvad du ønsker dig i julegave. Det lyder som en simpel opgave. Men det kan
ikke altid være lige nemt at finde ud af, hvad man skal ønske sig. Så hvorfor ikke ønske sig et par sneakers i julegave? Sneakerworld kommer her med lidt julegaveidéer og inspiration til julen 2014. Vi har samlet
nogle af årets mest populære sko, samt nogle helt nye modeller og udgaver, som nok skal være med til at give dig lidt sneaker inspiration til julegaveønskerne.

Bemærk: Alle de webshops som vi linker til, er beliggende i EU. Så der kommer ikke told på.

 

Nike Air Huarache

En af de mest hypede sneakers i 2014 har været Nike Air Huarache – uden tvivl. Og som det ser ud nu, så fortsætter hypen højst sandsynligt også i 2015. Derfor går man aldrig helt galt i byen, hvis man har et par Nike Air Huarache som julegaveønske.

Nike Air Huarache White Pure Platnium

Nike Air Huarache kan efterhånden fås i et vælg af farvekombinationer og der kommer hele tiden nye modeller til. Sneakeren kan købes her:

Endclothing
Nike
Crooked Tongues
Triads
Drop Dead
Kickz

Nike Roshe Run / Nike Flyknit Roshe Run

Nummer 2 på vores liste og julegaveidéer 2014 er Nike Roshe Run. Her taler vi om en sneaker, som der på lige fod med Huarache, har fået rigtig meget omtale og hype i 2014. Der findes efterhånden en håndfuld forskellige Nike Roshe Run modeller. Vi har valgt 2 af modellerne ud som vi mener, vil være nogle gode julegaveønsker. Den første vi har valgt, er den “normale” Roshe Run model.

nike-roshe-run-new-colorways-02Modellen fås i mange forskellige kombinationer af stof og farver. Du kan tilmed designe dine egne Nike Roshe Run. Se hvordan her. Du finder sneakeren hos et stort udvalg af webshops:

Endclothing
ASOS
Nike
Triads
Crooked Tongues
Kickz (Stort udvalg)

 

Den anden Nike Roshe Run model, som vi gerne vil fremhæve, er den nye Flyknit. Nike Flyknit Roshe Run er sindssygt populære lige. Hvergang de forskellige webshops får nye partier, går der ikke ret lang tid,
før at de kan melde udsolgt igen. Dog har Nike udtalt, at der kommer en masse nye Flyknit Roshe Run over de næste par måneder. Så udvalget af farver bliver langt større.

Nike Flyknit Roshe Run

Disse webshops fører Nike Flyknit Roshe Run:

Endclothing
Nike

Nike Air Max

En julegaveidé som altid er et hit, er kult sneakeren Nike Air Max. Om det så er Nike Air Max 1, 90, 97, Light, 2014, m.fl., så er Air Max sneakeren altid et hit. Den har fyldt ekstremt meget i gadebilledet hele 2014, og vil helt sikkert gøre det samme i 2015. Så skal du have fat i sneaker som med garanti er moderigtig til næste år, så er det Nike Air Max, som du skal ønske dig i julegave.

Nike Air Max 90 Hyp Independence Day

Da modellen fås i et stort omfang af modeller, har vi nedenfor noteret de webshops, som sælger forskellige Air Max udgaver.

Endclothing
ASOS
Nike
Triads
Crooked Tongues
Kickz

 


 

Andre julegaveønsker

Dette var blot 3 udvalgte sneakers, som kunne være inspiration til dine julegaveidéer. Der findes en masse andre sneakers, som også kunne være julegaveønsker. Du kan finde en masse sneaker inspiration og en masse “must haves” i vores store sneakeroversigt, som du finder her. Endvidere kan vi hurtigt nævne et par andre sneakers, som med garanti er at finde hos alle sneakerheads i 2015, og dermed passende være julegaveønsker:

Adidas ZX Flux

Adidas EQT Running Support

Asics Gel Saga

Asics Gel Lyte III

Asics Gel Lyte V

New Balance MR996

Nike Internationalist GPX

Nike Lunarglide 6