Releases

Release Dato: 5. juni 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CT8529-062
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

I 1992 udgav Jordan Brand en sneaker, som var en del af en kampagne for den ikoniske basketball-film Space Jam. Det var Air Jordan 7 ”Hare”, som blandt andet var en hyldest til karaktererne fra Looney Toons. Nu vender det amerikanske brand tilbage til designet med Air Jordan 6 ”Hare”, som skal fejre den kommende Space Jam 2. 

Den nye sneaker minder meget om den originale Air Jordan 7 ”Hare” med en overdel konstrueret i ruskind holdt i en lysegrå farve med hvide læderoverlejringer. Det nederste af pløsen er holdt i en skarp rød farve, som står i kontrast til resten af skoen. Det øverste af pløsen er lavet af et halvgennemsigtigt materiale, mens der er printet nuancer af rød, gul, grøn, blå, grå og sort bag dette – igen inspireret af den originale Air Jordan 7 ”Hare”. Mellemsålen er holdt i hvid med røde felter ved forfoden og ved hælen, hvor den transparente Air-enhed også kan ses. 

Ved hælen er der tilføjet en sort ”pull-tab”, som gør det lettere at iføre sig skoen. Ved snørebåndene er der tilføjet en plastik snørelukning i gul og grøn, som sender tankerne mod Looney Toons-karakteren Snurre Snup. 

Gennemgående består sneakeren primært af designelementer fra Jordan 7-modellen fra 1992, hvilket fungerer som den perfekte sammensmeltning. Man har formået at skabe en retrosko, som perfekt indkapsler og hylder den kommende Space Jam film.

Nike Air Jordan 6 “Hare” udkommer den 5. juni. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Afew Store

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00

Gå til Solebox


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.