Releases
Jordan 4 UNC Blue

Release Dato: 21. april 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: CT8527-400
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

En af årets mest ventede udgivelser er på vej. Denne sko, som er en hyldest til Michael Jordans UNC dage og som anses som værende en af de mest populære Air Jordans nogensinde, kommer nu i et design, i en farve og med en historie som er et sandt mesterværk.

Lad os starte med det visuelle. Iklædt den efterhånden velkendte “University Blue” farve, ses skoen at repræsentere MJ23’s gamle college uniform og kommer her i et blødt ruskinds materiale. Brandingen på skoens tunge viser rygnummeret “23” og er stort set identisk med de såkaldte jock tags som stadig den dag i dag kan ses på diverse NBA jerseys. Denne branding på skoens tunge adskiller den fra tidligere Air Jordan 4 modeller og er med til at gøre netop denne sko helt unik. Fordelt ud over blandt andet skoens hæl parti og midsole, ses skoen at præsentere en grå og nærmest cementlignende farve, som giver skoen et råt og kontrasterende look til den ellers friske og dominerende lyseblå farve.

Da Michael Jordan tilbage i 1989 leverede det såkaldte “the shot” og smed Cleveland Cavaliers ud af slutspillet i NBA, var det iført de på daværende tidspunkt helt nye Air Jordan 4’s. Denne sko  blev den første til at udkomme på det globale marked og blev hurtigt gjort verdenskendt grundet den legendariske afslutning, samt den velkendte Spike Lee scene i filmen “Do the right thing”, hvor en fremmed træder på hans helt nye Air Jordans og efterlader et stort fodaftryk. Faktisk var denne scene og denne sko med til at ændre gamet for altid og ses i dag som et vendepunkt i dyrkelsen og besættelsen af sneakers som et samlerobjekt.

Den nye Nike Air Jordan 4 Retro University Blue udkommer d. 21. april på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse meget mere om skoen på vores Release Kalender og holde dig opdateret med andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.