Releases
air jordan 4 retro rød hvid

Release Dato: 28. november 2020
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

En af Tinker Hatfields største opgaver for Nike, var at bygge videre på succesen af hans ikoniske Air Jordan 3. Med det samme koncept bag designet og en række mindre ændringer, skabte Tinker en af de mest populære Air Jordan-modeller sammen med 1’eren. Nike Air Jordan 4 udkom tilbage i februar 1989, i fire forskellige colorways, og en af disse udkommer nu igen, nemlig den klassiske Nike Air Jordan 4 Fire Red.

For første gang siden 1989, udkommer den populære colorway i præcis samme sammensætning. Dermed er der ikke nogen visuelle forskelle og fans af colorwayen kan dermed se frem til en af de større Retro releases i år. De klassiske detaljer der går igen på den kommende model er skoens Fire Red paneler, der tæller skoens ydersål, hæl- og tungelogo, eye stays og lining. Selve hælpanelet er lavet i sort TPU, ligesom skoens flap der holder den øverste eye stay. Et andet element, som også går igen fra det originale release, er et retro Nike Air hangtag der følger med skoen og så kommer skoen også i den originale emballage.

En af grundene til, at skoen blev så populær som den gjorde, var den skoens hvide læderoverdel, der fungerer perfekt som baggrund og fremhæver skoens mange flotte detaljer, heriblandt panelerne i Fire Red. Udover skoens overdel, så blev skoen også notorisk kendt for sin helt fantastiske komfort, der af mange mennesker i sneakerbranchen stadigvæk menes, at være en af de bedste.

Den nye Nike Air Jordan 4 Fire Red udkommer den 28. november på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. Hvis du vil vide mere om dette eller andre kommende releases, så kan du holde dig opdateret på vores Release Kalender. Du kan også hoppe over og følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og andet spændende content fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.