Releases

Release Dato: 13. august 2020
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: DC1788-029
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

For første gang siden sit release i 2001 udkommer Nike Air Jordan 1 High Tokyo nu igen. Oprindeligt udkom sneakeren den 1. januar 2001 udelukkende i Japan, og helt eksklusivt blev der kun lavet 2001 par. I år kan man så være så igen være heldig at få fingrene i et par, når Nike genudgiver Air Jordan 1 High Tokyo.

Sneakeren udkommer som originalen med mat gråt læder på det midterste panel og på snuden, mens metallisk sølv pryder hælpanelet, toe box og swoosh-logo og giver en futuristisk vibe til den klassiske basketball-sneaker. Som en afvigelse fra den originale version er Jumpman-logoet på pløsen erstattet med Nike Air-branding. CO.JP er printet på indersålen, og på en vævet etiket på indersiden af pløsen står der 2001 og 2020 som en hyldest til de to versioner. 

En hvid mellemsål, som indeholder Nike Air-teknologi, sikrer ekstra komfort, så man med en god følelse kan iføre sig skoen dag efter dag. Den grå farve fra overdelen går igen i ydersålen og binder derved en flot sløjfe på den eksklusive sneaker.

Nike Air Jordan 1 High Tokyo udkommer den 13. august. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

AFEW STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til Afew Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.