Releases
Jordan 1 Mid Banned rød sort 2020

Release Dato: 17. november 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: 554724-074
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nikes ikoniske Air Jordan 1 har en lang og begivenhedsrig historie, der startede tilbage ved lanceringen i 1985. Her begyndte også en kontroversiel side af skoens historie, hvor en sort og rød colorway blev bandlyst, grundet en mangel af den hvide farve fra Chicago Bulls trøjer. Michael Jordan trodsede påbuddet og fik en bøde på $5.000 hver kamp. Hele historien gjorde skoen notorisk kendt blandt mange sneakerelskere og colorwayen fik kaldenavnet ’Banned’. Skoen udkom senest i forbindelse med Black Friday i 2019, men nu vender den så tilbage i form af den nye Nike Air Jordan 1 Mid Banned.

Sammenlignet den oprindelige colorway, så er den eneste forskel på skoene, at den nye er lavet som en Mid-version, og derfor en anelse lavere. Til dem der ikke helt husker skoen, så er skoens overdel lavet i en kombination af sort og rød læder, hvor den sorte læder bruge på skoens baggrund, toe guard, tunge og ankel. Dertil kommer skoen også med sorte snørebånd, hvortil der også medfølger et par i rød, så skoen kan være så original som mulig. Den røde læder bruges på skoens tå, eyestays, flaps, swoosh og heel guard, og skaber en kontrast, der på mange måder er gør denne colorway til en af de bedste i serien.

Selvom skoen i 1985 blev bandlyst på grund af mangel på den hvide farve, så betød det ikke, at der ikke var brugt hvid på skoen. Skoens midtersål var nemlig hvid, ligesom på den nye Mid-version, men det var bare ikke nok, da skoens ydersål var lavet i rød.

Det har uden tvivl været et mål for Nike, at deres Air Jordan 1 Mids skulle blive til en af årets med populære sko, og mange colorways er allerede blevet revet af hylden. Derfor skal du da også være hurtigt, når den nye Nike Air Jordan 1 Mid Banned udkommer den 17. november på Nikes egen hjemmeside og hos en række forhandlere. Du kan holde dig opdateret med dette og andre kommende releases på vores Release Kalender, eller følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig de seneste nyheder, rygter og meget andet sneakerrelateret content.

FORHANDLERE

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Raffle

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til BSTN Store

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.