Releases

Release Dato: 15. august 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: DA4668-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Sort, hvid og rød er ikke en fremmed kombination af farver på en Jordan-sneaker. Og de tre farver bliver nu endnu engang blandet som et vink til Michael Jordans lange karriere for Chicago Bulls. Denne gang er det med Nike Air Jordan 1 Low, at de ikoniske farver skal fremstå.

Nike Air Jordan 1 Low White Red har en overdel, som er konstrueret af en blanding af glat læder og af ”tumbled” læder, som giver læderet tekstur. Det glatte læder er at finde på sneakerens midterste panel og er holdt i hvid, mens det er omgivet ”tumbled” læder, som har fået en lysegrå farve og findes på skoens toe box, snude, snøresystem og hæl. 

Swoosh-logoerne på inder- og ydersiden er fremhævet med en rød farve, som matcher foringen. Michael Jordans ikoniske nummer ”23” forekommer ved snørebåndene i sort, mens et Jordan-logo ligeledes fremstår i sort på pløsen. Mellemsålen er holdt i sin vanlige cremefarve, mens ydersålen er holdt i sort og dermed fuldender farvepaletten fra Chicago Bulls. 

Nike Air Jordan 1 Low White Red udkommer den 15. august. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

FOOT DISTRICT
Tidspunkt: 09:00

Gå til Foot District

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.