Releases
Jordan 1 Low Blue

Release Dato: 1. februar 2021
Pris: 899 DKK
Produktkode: 553558-403
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nikes Air Jordan 1 er et ikon bland mange sneakerelskere, og de fleste vil da også mene, at modellen er en af de flotteste sneakers gennem tiden. Dog er der en helt anden diskussion, når man ser på modellens design, hvor den formentlig ubestridte favorit blandt mange, er High-versionen. Der findes dog også en stor gruppe, der er tilhængere af den klassiske Low. Denne gruppe kan nu også glæde sig til, at Nike har introduceret os til to nye colorways der udkommer i slutningen af januar og starten af februar.

Den ene af de to nye colorways, er den stilrene Nike Air Jordan 1 Low University Blue, der med sin simple farvekombination, nemt kan gå hen og blive en favorit blandt de mange fans af Jordan-brandet. I klassisk  stil, er skoens overdel lavet i slidstærkt læder, hvor der på denne model er brugt både almindelig, glat læder og mere rynket læder. Den almindelige læder på skoens overdel er farvet i en flot og klar lyseblå farve, også kalder university blue, som bruges på skoens hæl, eyestays, baggrund og toe guard. Omvendt, så bruges den mere grove læder på skoens tåpanel, swoosh og ankelpanel, hvor den fremhæves af den lyseblå farve. På hælen er der som altid broderet et Air Jordan-logo, her med sort tråd. Yderligere, så er skoen udstyret med en sort tunge, sorte snørebånd og en sort ydersål, der er kombineret med en hvid midtersål.

Den nye Nike Air Jordan 1 Low University Blue udkommer den 1. februar på Nikes egen hjemmeside og hos enkelte udvalgte forhandlere. På vores altid opdaterede Release Kalender kan du følge med i eventuelle ændringer omkring dette release, eller finde information om mange andre kommende releases. Du kan også hoppe over og følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.