Releases

Release Dato: 1. maj 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CK3022-107
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Sommeren og det gode vejr kommer hurtigt tættere og tættere på, men som alle ved, så er den danske sommer ikke altid til at regne med. Netop det skal dog ikke stoppe dig fra at gå sommeren i møde med den nye Nike Air Jordan 1 Low colorway ’Tropical Orewood’, der sender stærke sommervibes.

Skoen er, ligesom de fleste Jordan 1’ere, lavet i læder, og her, farvet i lyse farver. Skoens toe og heel guard, samt panelerne langs skoens snørebånd, tunge og lining, er lavet i Nikes flotte lysebrune orewood-farve, der skaber et flot samspil mellem skoens hvide midtersål, tå- og midterpanel. Derudover er der i samme orewood-farve lavet forskellige palmemønstre, på skoens hvide paneler. For at give skoen lidt mere energi og farve, er swoosh-logoerne farvet gule, og skoens indersål og tungelogo er farvet i Nikes lyseblå ’laser blue’.

Mest af alt, så tænker man på en Hawaii-skjorte, med strand, sol og vand, når man først ser skoen. Dette kan på sin vis ofte kan blive en smule kikset, men tværtimod, så bærer den nye Nike Jordan 1 Low Tropical Orewood sit design med stil og må siges at være essensen af sommer, når det er bedst.

Nike Jordan 1 Low Tropical Orewood udkommer den 1. maj på Nikes egen hjemmeside, samt at den også forventes at udkomme hos en række udvalgte forhandlere. Som ved de fleste releases AJ1-modellen, forventes der at være en stor efterspørgsel, så hold dig opdateret med evt. ændringer på releaset, på vores Release Kalender. Du kan også holde dig opdateret ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende deler nyheder, rygter, releases og meget andet.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 13:00

Gå til Sneakersnstuff

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.