Releases
Jordan Low Ghost Green

Release Dato: 21. maj 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DM7837-103
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Som en sodavands is der smelter på tungen, vækker denne Nike Air Jordan 1 Low Ghost Green minder om sommer, sol og en verden af farver.

Denne Nike Air Jordan 1 Low Ghost Green adskiller sig fra sine forgængere ved at have en synliggjort inderside af hælpartiet i fremvist i et ”spongy” look der giver skoen et look som var den skåret med den skarpeste kniv i skuffen. En anden feature som adskiller den er dens mini Nike Swoosh som ses broderet på skoens front i lime grøn, samt et skakternet Nike Air print på skoens tunge. Skoens heel tab kommer i en metallisk sølvfarve med et sort Air Jordan logo som står i skarp kontrast til skoens grønne og hvide farvenuancer, ligeledes som skoens outsole ses at skabe kontrast med sin sorte farve.

Hæl og frontparti, samt Nike swoosh kommer i farven ”Ghost Green” og er udført i et lækkert ruskindsmateriale der skaber et fedt samspil med skoens upper som kommer i højkvalitets hvidt læder. Skoens midsole og laces ses ligeledes i hvis og runder designet af på en simpel og klassisk måde.

Den nye Nike Air Jordan 1 Low Ghost Green udkommer d. 21. maj på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse meget mere om skoen på vores Release Kalender og holde dig opdateret med andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.