Upcoming
Jordan 1 Red Yellow

Release Dato: 12. juni 2021
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: 555088-603
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

I den seneste tid har vi set en lang række releases af den opdaterede Air Jordan 1 med navnet Zoom CMFT, der kombinerer moderne teknologi og et dekonstruerede design på en af de mest ikoniske sneakers gennem tiden. Af samme grund har mange sneakerelskere gået og ventet i længsel på et release af modellen originale design, og det ser nu ud til, at de ikke skal vendte meget længere. Det ser dog ikke ud til, at der bliver tale om en helt klassisk Air Jordan 1’er, men derimod en farverig sneaker med et næsten tropisk design.

Den nye colorway har fået navnet Light Fusion Red, og den er ligner umiddelbart den perfekte high top sneaker til sommeren, hvor skoens farverige overdel skriger på vejr og høje temperaturer. Hele skoens overdel er lavet i klassisk læder, præcis som den originale modeller, og som det er set så mange gange før, så er skoen udstyret med hvide baggrundspaneler og snørebånd. Den hvide baggrund fremhæver først og fremmest skoens lyse, røde paneler, der findes på skoens toe guard, eyestays, flaps og heel guard. Den røde farve står yderligere i skarp kontrast til skoens swoosh-logoer og ankelpanel, der er laver i laser orange læder. Afslutningsvis er skoen også udstyret med en sort lining, Air Jordan-logo og ydersål, der på mange måder afslutter skoens design.

Den nye Nike Air Jordan 1 High Light Fusion Read er et pragteksemplar på hvor flot sammensætningen af to modstridende kan være, hvis de bruges på den helt rigtige måde. Sneakeren udkommer den 12. juni på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. Da der er tale om en Jordan 1’er i et klassisk design og en unik colorway, så må vi forvente, at der bliver rift om skoen, hvorfor du kan anvende vores altid opdaterede Release Kalender til at øge dine chancer mest muligt. Du kan også lade os gøre arbejdet og følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste rygter og nyheder, samt en masse andet spændende sneakerrelateret content.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.