New Balance
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Montreal-designeren, JJJJound, der står bag talrige eftertragtede og eksklusive sneaker-collabs, er på krigsstien igen med et nyt New Balance-samarbejde – denne gang med udgangspunkt i den genoplivede 992-model.

Tidligere på året pustede New Balance nyt liv i én af deres mest ikoniske silhuetter (og Steve Jobs personlige favorit): New Balance 992. Som navnet antyder er modellen en efterfølger til de to aktuelle modeller, 990 og 991, og den er særligt kendt for at være en fast del af den afdøde Apple-stifter, Steve Jobs’ personlige garderobe.

Modellen har gjort comeback i en håndfuld forskellige colorways, som alle er blevet revet væk fra hylderne. Det samme har gjort sig gældende for de forskellige collabs, som modellen allerede har været omdrejningspunkt for – blandt andet med WTAPS og Kith.

Less is more

Nu er modellen igen central i et nyt New Balance-samarbejde, og denne gang er det med Montreal-designeren, JJJJound, der tidligere har sat sit præg på 990V3-modellen. JJJJound har klædt New Balance 992 i en elegant, grå-brun overdel mesh og ruskind, som også var at finde i en lidt lysere udgave på hans 990V3-fortolkning. Denne er kombineret med en simpel, hvid sål. Igen ser “Less is more” ud til at være mantraet for samarbejdet mellem JJJJoud og New Balance, der ikke desto mindre er garanteret enorm efterspørgsel og en hurtig “SOLD OUT”-melding.

Ingen bekræftet release dato

Selvom JJJJound selv har offentliggjort billeder af samarbejdet, er der endnu ingen bekræftet release-dato. Sørg for at holde øje med vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig up to date, lige så snart vi ved mere. Her finder du desuden flere aktuelle sneaker-nyheder til sommeren.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.