New Balance
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Vi skal ikke meget mere end tilbage til starten af marts 2022, hvor vi så det sidste JJJJound x New Balance 990v3 release. Men ikke desto mindre venter der os endnu et af slagsen inden længe.

Mens det foregående release featurede en let og lys farvepalette primært bestående af “Olive”, så trækker den nye JJJJound x New Balance 990v3 “Brown” i en mere mørk farvekombination bestående af sort og brun.

Perfektionistisk håndværk

Et gennemgående træk for stort set alle sneakers i samarbejdet mellem JJJJound og New Balance, er det forenklede design, som med hjælp fra høj kvalitet og upåklageligt håndværk, formår at være indbydende og tiltrækkende uden at skrige på opmærksom. Det er denne nye version endnu et pragteksemplar på.

Hvornår releaser JJJJound x New Balance 990v3 “Brown”?

Sneakeren er lige på trapperne, og forventes at release her i løbet af maj måned. Vi venter stadig for en officiel New Balance udmelding. Men indtil da kan du holde øje med updates i vores store Release Kalender, hvor vi dagligt holder dig opdateret på kommende sneaker releases. Det samme gør sig gældende på vores Facebook side, hvor alt lige fra nyheder og kommende udgivelser til udsalg og rabatkoder bliver delt på daglig basis.


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Find flere populære sneakers her.

Find vores oversigt over brands og sneaker modeller her.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.