Skip to main content

Release Dato: 20. august 2020
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: M992J2
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

New Balance og design studiet JJJJound med base i Montreal har tidligere arbejdet sammen om 990v3-modellen, og nu fortsætter deres partnerskab. Denne gang er det med fokus omkring den nyligt genopstandne og meget populære 992-model. Der kommer to versioner, en i grøn og en i grå, hvor den grå hylder hverdags-sneakers mens den grønne udgave hylder weekendens strabadser.

JJJJound x New Balance 992 Grey kommer med en overdel konstrueret af ruskind og mesh. I forhold til de vanlige lyse grå farver, som vi kender fra den klassiske 992-version, er denne sneaker prydet af nogle mere gråbrune nuancer, som forekommer på ruskindspanelerne, som smyger sig langs siden af skoen helt fra hælen og om til snuden. Den mere gråbrune farve ligner, at skoen er lidt brugt, og det er ikke tilfældigt, da denne sneaker nemlig skal hylde hverdags-sneakers, som er godt brugte. Hvide snørebånd står i kontrast til de grå nuancer, mens foringen og Boston-brandets signatur ”N” er holdt i sort. JJJJound er tilføjet på et sort meshpanel på hælen, mens et lignende panel på pløsen indeholder ”992”.

Mellemsålen indeholder ENCAP og ABZORB-teknologi, som sikrer god komfort, og er delt op i to med en hvid farve på forenden og en cremefarve på den bagerste del. Sneakeren her er altså, som New Balance-sko plejer at være, konstrueret af kvalitetsmaterialer, og ikke nok med det så har den også en yderst flot æstetik, så hvis du er på udkig efter en ny sneaker, så er denne model et godt bud.

JJJJound x New Balance 992 Grey udkommer den 20. august. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy