Releases

Release Dato: 24. juli 2020
Pris: 1.200 DKK
Produktkode: MSVRCJSE
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Selvom han kun er 22 år, så har Jaden Smith allerede formået at skabe en stor karriere, hvor han af mange er mest kendt for sin interesse i mode og sin musik. Efter sit seneste album, ERYS, tilbage i juli 2019, har Jaden Smith nu fået sin helt egen New Balance-model, der er inspireret albummets cover art.

Skoen, der har fået navnet Jaden Smith x New Balance Vision Racer, drager inspiration fra kunstnerens to New Balance favoritter, nemlig X-Racer og 1700. Med sit futuristiske design, og detaljer fra de to førnævnte sko, er Jaden Smiths nye New Balance-model noget speciel at se på. Skoens overdel er lavet i en kombination af refleks, brugt på tre tværgående paneler på skoens sider, mesh, brugt på langs skoens lining, side og tå, og suede brugt på skoens hæl, langs sålen, forrest på skoens toe guard og langs skoens snørebånd. Hele skoens overdel, på nær reflekspanelerne, er farvet i en Wavy Baby Blue. Mellem skoens mesh-paneler og de nederste suede-paneler, er der også tilføjet en blå refleksstribe, hvorpå der gentagende står ((VISION)).

Skoen har også fået en meget unik 3-delt midtersål, som er farvet i samme blå farve, hvor der også er tilføjet en masse hvide speckles. Dertil har man givet skoen en transparent ydersål, samt et klassisk New Balance-logo, hvorunder man også kan se skriften ((VISION)). En sidste detalje på skoen, er Jadens egen autograf, der er printet på skoens indersål.

Den nye Jaden Smith x New Balance Vision Racer udkommer den 24. juli hos udvalgte forhandlere. Du kan løbende følge med i potentielle ændringer og andre releases, ved at holde øje med vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her deler vi dagligt de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NEW BALANCE
Tidspunkt: 00:00 / 10:00

Gå til New Balance

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Gå til Endclothing


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.