Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Hellere sent end aldrig – Air Max Day 2019 er egentlig overstået uden de helt store nyheder, men ud af det blå er Nike klar med et nyt Air Max-samarbejde med designeren, Heron Preston.

Sammen har de skabt et nyt ’take’ på årets obligatoriske tilføjelse til Air Max-familien, Air Max 720. I stedet for den futuristiske overdel, er den udstyret med en Air Max 95-inspireret overdel, som sidder ovenpå den største Air-enhed til dato. Resultatet er en splinterny Air Max-hybrid: Air Max 720/95.

Swoosh Overload

I stedet for en klassisk udseende læderoverdel er skoen imidlertid udstyret med mesh, som er indrammet i gennemsigtige plastik-paneler. Det giver skoen et flashy designer-udtryk, der i øvrigt harmonerer godt med (genbrugs)plastik-sålen.

I stil med Heron Prestons design-sprog, er sneakeren prydet med en larmende orange-farve og hele fem Swoosh-logoer i forskellige størrelser – så er man da heller ikke i tvivl om, at det er en Nike-sneaker

Du kan selv designe skoen

Det nye design bliver debuteret i samarbejde med Heron Preston den 15. april, men vil også være tilgængelig i Nikes nye ”Nike by You”-program. Det vil sige, at du får mulighed for at slippe din kreativitet løs og designe din helt egen personlige udgave.

Husk i øvrigt, at Nike by You lige nu også lader dig designe din egen Air Max 97 – få inspiration og kom i gang her.

Udkommer snart

Som tidligere beskrevet, så udkommer Heron Preston x Nike Air Max 720/95 den 15. april. Find de direkte links i vores Release Kalender, hvor du også kan finde flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, tilbud og mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.