Releases

Release Dato: 24. juli 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CJ5378-700
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike SB Dunk har i 2020 oplevet noget af en renæssance, med en lang række releases lige fra collabs og re-releases af OG colorways. Med sit universelle design, lægger SB Dunks op til, at man som designer eller i et collab, kan lege med og afprøve alle sine tanker, hvilket samarbejdet med Ben & Jerry, er det bedste eksempel på. Nu ser det dog alligevel ud til, at 2020 får endnu en legesyg SB Dunk, der er inspireret af det amerikanske psykedeliske rockband, Grateful Dead.

Grateful Dead x Nike SB Dunk Low Yellow Bear er uden tvivl en årets mest specielle sko. Bandet bag inspirationen er kendt for deres specielle og syrede albumcovers, og deres generelle grafik. Det er især deres fem forskelligfarvede bjørne der definerer bandet, hvor den nye SB Dunk Low er inspireret af den gule og blå bjørn, og symboliserer det sjove og elskende aspekt, ved det seriøse, hvilket skoen også efterligner. Skoens overdel, er lavet i en kombination gul plystekstil, der findes på skoens tå, midterpanel og lang skoens lining, og gul suede, der dækker resten af skoen. Dertil er skoen blevet udrustet med en gul midtersål, gule snørebånd og en blå ydersål. Der medfølger selvfølgelig også et ekstra par snørebånd i blå, så man selv kan bestemme hvad der ser bedst ud. Ligesom bjørnene er kendt for deres takkede halskrave, så er skoens swoosh også designet med udgangspunkt i dette, hvor det her er farvet blåt med en sort kant.

Dertil findes der også nogle andre mindre, men rimelig sjove, detaljer på skoen. På skoens indersål, er alle de fem bjørne nemlig blevet trykt, og Nike-logoet på skoens heel tab er også skrevet i en anderledes og speciel skrifttype. Den sjoveste detalje, er dog at skoen, ligesom Travis Scott mange collabs, har en lille stash pocket, der her er en del af skoens tunge, som man kan åbne oppe ved anklen.

Den nye Grateful Dead x Nike SB Dunk Low Yellow Bear udkommer den 24. juli hos Nikes egen hjemmeside, og hvis man ser på de andre specielle releases af SB Dunks, så skal du være hurtig, hvis du vil have fingrene i et par, af årets måske mest specielle sko. Du kan holde dig opdateret på vores Release Kalender, eller følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt deler alt det nye fra sneakerverdenen med dig.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.