Releases

Release Dato: 17. oktober 2019
Pris: 800 DKK
Produktkode: BQ5108-002

Nike viser endnu engang med en ny sneakersilhuet, at de er det førende brand inden for produktudvikling af sko. Navnet på den nye model er en sammentrækning af Ghost Racer og Swift Triax, hvorfra en del af designtrækkene også stammer fra.

Overdelen på Nike Ghoswift “Multicolor” er udarbejdet udelukkende af mesh, dækket af et net bestående af 3D print, hvilket skaber en sammensmeltning af futuristisk æstetik blandet med iøjnefaldende farver inspireret af Londons rave-kultur i begyndelsen af 90’erne.

Rave-kulturens bastante fremtoning går igen på den todelte ydersål, der prydes af en skriggrøn farve ved forfoden og to forskellige nuancer af rød ved hælen. Farverne samles på midten af en sort linje, der fortsætter op i overdelen af skoen og dermed fuldender det fremtrædende look.

Nike Ghoswift “White/Royal Blue” udkommer flere steder den 17. oktober. Find direkte link nedenfor, og tjek vores release kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.