Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 22. marts 2019
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: EE3708

For at markere den ottende og endelige sæson af Game of Thrones er folkene bag serien gået sammen med adidas om at designe en håndfuld unikke udgaver af det tyske brands Ultra Boost-model inspireret af Westeros. Én af dem er denne iskolde ”White Walkers” udgave, der er inspireret af de hvide, spydkastende skurke fra serien – få alle detaljerne her.

Er du én af de millioner af seere, der gennem 7 sæsoner har siddet trofast bag skærmen og fuldt med i HBO’s Game of Thrones-serien, er det sikkert med blandede følelser, du ser frem til april. Her vender serien nemlig tilbage for første gang siden sommeren 2017 – til gengæld bliver det også sidste gang, eftersom sæson otte markerer afslutningen på, hvad der kan betragtes som én af de største tv-franchises nogensinde.

Er du også glad for sneakers, kan du til gengæld trøste dig selv med, at Game of Thrones har gjort det muligt for dig at udødeliggøre din affektion for serien med et par eksklusive, specialdesignede adidas Ultra Boost-sko med inspiration fra din foretrukne Westeros-”klan”.

Duoen har nemlig designet minimum seks forskellige udgaver, der lader dig nørde amok og gøre Game of Thrones en del af din sneaker-samling.

Én af skoene er denne super friske ”White Walkers”-udgave, der naturligvis er inspireret af den iskolde trussel fra nord. Skoen kommer med en snehvid Primeknit-overdel med krystalblå detaljer og kulsorte kontraster, der sikrer et fuldendt ”White Walker” look.

Som ekstra detalje er hælen udstyret med et lille mærke, hvorpå der står ”WINTER IS HERE”, mens indersålen er prydet med Game of Thrones-logo, hvilket går igen på alle seks udgivelser fra samarbejdet.

Se frem til, at Game of Thrones x adidas Ultra Boost ”White Walkers” bliver lanceret til foråret sammen med de øvrige udgivelser. Hold øje med vores Release Kalender for updates, og husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

REZET STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Rezet Store

CALIROOTS
Tidspunkt: 00:00

Gå til Caliroots

OVERKILL
Tidspunkt: 00:00

Gå til Overkill

JD SPORTS
Tidspunkt: 09:00

Gå til JD Sports

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.