Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 22. marts 2019
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: EE3706

Forårets mest markante sneaker-samarbejde? Mødet mellem verdens største tv-franchise lige nu og Europas største sportsmærke – Game of Thrones x adidas – kan i hvert fald betegnes som et af de mest spektakulære af slagsen i rigtig lang tid, og vigtigere: det bliver snart en realitet.

Duoen har skabt en række fortolkninger af adidas’ populære Ultra Boost-silhuet, der hver især repræsenterer og henter inspiration fra en kendt folkegruppe fra det såkaldte ”Westeros”.

I dette tilfælde er det ”House of Stark”, den famøse familie der vogter norden, der er omdrejningspunktet og har lagt navn – og signaturfarver – til en splinterny Ultra Boost-sko.

Skoen er klædt i mørke nuancer og gråtoner, der kommer til udtyk på både overdelen og sålen. Særligt BOOST-sålen, der er klædt i sølvgrå, trækker opmærksomhed og fungerer godt med den brynjelignende, grå Primeknit overdel og de sorte detaljer, som er spredt rundt omkring på skoen.

Skoen er ikke kun visuelt inspireret af House Stark, men også helt praktisk ved, at den har en grov All Terrain-ydersål, der gør den oplagt til kulde og vådt vejr – omgivelser, som House of Stark netop finder vante.

Game of Thrones x adidas Ultra Boost “House of Stark” udkommer sammen med andre sko inspireret af “House of Targaryen”, “White Walkers”, “House Lannister” og flere – find dem alle i vores Release Kalender.

Samarbejdet rammer hylderne til foråret i forbindelse med sæsonpræmieren på ottende og sidste sæson af Game of Thrones. Hold øje med vores Release Kalender for updates, og husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

REZET STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Rezet Store

CALIROOTS
Tidspunkt: 00:00

Gå til Caliroots

OVERKILL
Tidspunkt: 00:00

Gå til Overkill

FOOT DISTRICT
Tidspunkt: 00:00

Gå til Foot District

JD SPORTS
Tidspunkt: 09:00

Gå til JD Sports

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.