Nike
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Han har tidligere lanceret en polkaprikket Air Force 1 Low. Men denne gang har den japanske designer Hiroshi Fujiwara kastet sig ud i en minimalistisk retrofortolkning af Air Force 1 High, hvor han blandt andet har udskiftet snøresystemet med velcrostropper.

Det er ikke mere end en uge siden, at vi fik et sneak peek på den kommende ”fragment design x Air Jordan 34”, men Hiroshi Fujiwara hviler ikke på laurbærrene, og nu har han løftet sløret for endnu en silhuet, som han lancerer i samarbejde med Nike.

Denne gang har den japanske designer kastet sig ud i en fortolkning af den populære Air Force 1 High, som han har givet en minimalistisk retro-makeover.

Minimalistisk retroæstetik

Ligesom vi kender det fra originalen, er overdelen på den nye Air Force 1 High holdt i hvidt, smørblødt premiumlæder. Væk er imidlertid det sædvanlige snøresystem, som er blevet udskiftet med tre velcrostropper.

Også de karakteristiske Swoosh-logoer på inder- og yderside er blevet fjernet til fordel for perforeringer, der understreger den minimalistiske retroæstetik.

Bibeholdt er imidlertid den ikoniske Air-teknologi, der sørger for uovertruffen komfort og stødabsorbering. Og som prikken over i’et har Fujiwara valgt at væve teksten: ”FRGMT” ind i den sorte hælstrop, der på minimalistisk vis fuldender skoens retrodesign.

Som du måske ved, er det ikke første gang, Fujiwara kaster sig ud i et Air Force 1-samarbejde. Tilbage i 2006 lancerede han en polkaprikket Air For 1 Low, men spørger du os, slår den kommende model forgængeren med højder.

Udkommer snart

Releasedatoen for fragment design x Nike Air Force 1 High er endnu ukendt, men mon ikke modellen er lige på trappen. Hold øje med vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret med den nyeste info.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.