Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Vi har lavet et on feet-review af Nike Epic React ”Black/Dark Gey” og testet, om den kan begå sig blandt de førende sneakers på markedet.

Tidligere på året løftede Nike sløret for deres nyeste bud på en moderne løbesko i form af Epic React. Modellen er resultatet af flere års forsøg på at skabe en sublim, ny ’foam’-teknologi, der både er blød, responsiv og holdbar. Samtidig må den betragtes som det længeventede modsvar (eller reaktion) på adidas’ enormt populære Ultra Boost-model.

Komfort i særklasse

React, som er navnet på den nye sålteknologi, har en blød og meget responsiv fornemmelse. Den er ikke lige så blød som Boost, men til gengæld er den mere responsiv og ”bouncy”. Det betyder, at Epic React giver en mere dynamisk fornemmelse under brug. Den sokkelignende Flyknit-overdel er desuden meget tynd og fleksibel, og den krammer fødderne på meget komfortabel vis. Vi anbefaler, at du vælger din normale skostørrelse eller gå en halv størrelse op for et mere rummeligt fit.

Flot design

Æstetisk er der ingen tvivl om, at Epic React er lige så meget en livsstilsko som en løbesko – den har et moderne design og er fyldt med lækre detaljer. Flyknit-overdelen er sammensat af sorte og grå tråde, der på ubesværet vis fremhæver det ikoniske Swoosh-logo på siderne og hælkappens diskrete Nike-branding. Den er desuden klædt med en isblå gummiydersål, der omkranser den skulturerede, hvide React-sål og giver modellen et frisk pust.

Så kan Epic React konkurrere med Ultra Boost og andre førende modeller på markedet? Det korte svar er ja – Epic React har et enormt højt komfortniveau og har desuden et flot design, der gør, at den både kan bruges som løbesko og livsstilssko.

Find den her

Lige nu kan du finde Nike Epic React i både ”Black/Dark Grey” og en række andre fede udgaver hos JD Sports. Tjek vores Release Kalender for flere nyheder, og husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB NIKE EPIC REACT HER

On Feet Video

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.