Releases

Release Dato: 23. maj 2020
Pris: 875 DKK
Produktkode: FW5022
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

2020 er året hvor adidas’ ZX-serie oplever noget af en genoplivning, hvor en lang række af retro-releases og collabs, har været med til at give skoserien et helt nyt liv. Den bandwagon vil tøj- og sneakerforhandleren, END., nu også være en del af, med deres nye END. X adidas ZX9000 ’Kiln’, der tager inspiration fra den keramiske verden.

Det lyder måske en smule bizart, at kombinerer sko og keramik, men ikke desto mindre er det netop hvad, END. og adidas har gjort. Skoens overdel er lavet i en kombination af mesh og suede. Mesh-panelerne er at finde på tåen, tungen, snørebåndene og skoens sidepaneler, der er er farvet i en klar, lyseblå farve, der skiller sig markant ud, fra de grå suede-paneler ved skoens toe guard og op langs skoens snørebånd. Yderligere er der på skoens inderside også tilføjet et ler-brunt paneler, der er med til at bygge en bro, mellem skoens overordnet brune ydersål og den lysere overdel.

Selvom det måske virker en smule underligt ved første øjekast, så er den lidt specielle kombination af to verdener, faktisk lykkedes rigtig godt. Skoen står som et flot eksempel på, at design ikke blot er individuelt tilhørende til forskellige brancher, men derimod et universelt koncept, som strækker vidt omkring sig.

Den nye END. X adidas ZX9000 ’Kiln’ udkommer den 23. maj, eksklusivt hos END. Du kan løbende holde dig opdateret med dette eller andre releases, ved at følge med på vores Release Kalender, eller følge Sneakerworld på Instagram og Facebook, hvor vi løbende deler nyheder, rygter og meget andet.

FORHANDLERE

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.