Releases

Release Dato: 22. april 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Den 22. april er Earth Day, og det markerer Nike med en ny ”sustainability” kollektion, der sætter fokus på klimaet. Kollektionen er udarbejdet i samarbejde med Steve Harrington rummer unikke udgaver af henholdsvis Air Force 1 Low, Blazer Low og Cortez, der alle er klædt i grafik fra den kunstneren.

Fælles for de tre sneakers er også, at de er klædt i Nikes nye Flyleather-materiale, der er et mere bæredygtigt og slidstærkt alternativ til læder.

Flyleather-materialet er holdt i hvid for at fremhæve grafikken skabt af Steve Harrinton, der består af en figur der omfavner Jorden på Cortez, en svedende jordklode med solbriller på på Blazer Low og en figur, der forsøger at bære Jorden på Air Force 1 Low. Alle tre er desuden udstyret med en lille Swoosh-logo, der også er tegnet af Steve Harrington, nær snuden.

Kunne du tænke dig at ”støtte” klimaet og den grønne omstilling med en bæredygtig sneaker, skal du sidde klar den 22. april, hvor Steve Harrington og Nikes nye ”Sustainability” kollektion udkommer i begrænset antal.

Tjek vores Release Kalender for flere sneakernyheder, og følg os på Instagram for rygter, inspiration og en chance for et feature.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.