Nike
Ord og billeder: Frederik Høj // Instagram
Reklame for: Nike

Tjek vores review og få alle detaljerne om den nye Nike Dunk Low “UNC” inden dens officielle release senere på måned. 

Siden Virgil Abloh og Off-White designede en særlig udgave af Air Jordan 1 “UNC” tilbage i 2018, har den simple, men karakteristiske colorway, der hylder Michael Jordans tid hos University of North Carolina, oplevet fornyet opmærksom og popularitet.  Alene i år har vi eksempelvis set nye UNC-udgaver af Air Jordan 1 og Air Jordan 4, der begge er blevet revet væk på få sekunder. Det er imidlertid ikke kun Jordans, der fungerer godt i kombinationen af hvid og blå – nu er Nikes aktuelle Dunk Low-model nemlig også blevet prydet i den ikoniske UNC-kombo, og vi har taget et nærmere kig på den her. 

Et klassisk design

Nike Dunk Low “UNC” har det klassiske design med to farver, som var at finde på de originale udgaver fra 1985. Her er den lyseblå farve at find på skoens mudguard, Swoosh-logoet på siden, hælen og på ydersålen. Derudover er snørebåndene og detaljerne på Nike-logoet på pløsen også udarbejdet i UNC-blå. Resten af skoen, inkl. toebox og midsole, er holdt i en crispy hvid. 

Dunk UNC Release 2021
Perfekt sommer-sneaker

Den simple kombination af blå og hvid er enormt tiltalende og passer perfekt til Dunk-modellens panel-sammensætning. Samtidig sikrer den et super sommerligt udtryk, der, sammen med skoens lave snit, gør Dunk Low “UNC” til én af de bedste sommer-sneakers vi har set indtil videre i år. 

Udkommer snart

Som med stort set alle de andre udgaver af Nike Dunk, der er udkommet i år, bliver Dunk Low “UNC” dog ikke nem at få fat på – særligt ikke fordi “UNC”-sneakers er så hypede lige nu. Derfor anbefaler vi, at du sidder klar den 28. maj, hvor Dunk Low “UNC” har officielt release hos Nike. Vi samler desuden direkte links til andre forhandlere og raffles, når vi får mere info i vores Release Kalender. Der kan du også finde info om flere Dunk-udgivelser fra Nike, mens du venter. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.