Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Den eftertragtede ”Veneer” colorway udkom oprindeligt tilbage i 2001 som en Japan-exclusive, men kan snart købes igen.

Når vi om lidt skal ligge tilbage på sneaker-året 2020, er der ingen tvivl om, at Nike Dunk Low har været en helt central model. Den gamle skateboard-sneaker er i år vendt tilbage med et brag – ikke mindst takket være stilikonet, Travis Scott og en række vellykkede samarbejder fra Nikes hånd. Det har blandt andet affødt nostalgiske re-relases, men selvfølgelig også nye lanceringer, der har givet modellen ny energi – og sådan ser det ud til at fortsætte lidt endnu. Som det næste skud på stammen af Dunk-releases, er Nike nemlig igen dykket ned i deres ekstensive arkiv, og de er nu klar til at relancere Dunk Low ”Veneer”, der udkom tilbage i 2001.

Fra “Ugly Duckling” Pack

Dunk Low ”Veneer” var oprindeligt en del af ”Ugly Duckling” Pack, som eksklusivt udkom i Japan og i øvrigt bestod af Dunk Low ”Plum”, som allerede har gjort comeback tilbage i februar, og Dunk Low ”Ceramic”, som selv forventes at vende tilbage til november. Fælles for de tre Dunks er deres brug af ruskind og skæve, atypisk color-blocking, der gør dem noget mere iøjnefaldende end de mere klassiske Dunk-colorways, så som ”Syracuse” og ”Kentucky”. Dunk Low ”Veneer” kombinerer eksempelvis støvede grønne og brune nuancer med en hidsig lilla farve, der gør, at skoene sender tankerne over på alle foretrukne Ninja Turtle, Donatello. Heldigvis er sålen holdt i en frisk hvid, hvilket gør, at skoen ikke bliver for larmende i sit udtryk.

Udkommer snart

Nike Dunk Low ”Veneer” udkommer hos Nike og udvalgte butikker, herunder dedikerede skateshops, d. 10. november. Som altid forventer vi, at den kommer til at gå som varmt brød, så vi anbefaler, at du holder dig til og tilmelder dig raffles, hvis du vil have fat i et par. Mens du venter, kan du tjekke vores Release Kalender for flere sneaker-nyheder.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.