Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Nike starter 2021 benhårdt ud med en ny Dunk inspireret af University of California, Los Angeles. 

Dunk-bølgen fortsætter ind i 2021, hvor en lang række nye lanceringer og samarbejder venter. Én af dem er denne “UCLA”-inspirerede Dunk Low “Coast”, der repræsenterer University of California, Los Angeles’ basketballhold og deres lyseblå, hvide og gule farver. 

Velkendt design

Skoen er udstyret med den velkendte læderoverdel og colorblocking, som gjorde sig gældende på de oprindelige Dunks fra 1985. Denne gang er skoen klædt i lyseblå og hvide paneler, der sender tankerne over på den legendariske “UNC”-colorway, som har været at finde på en række forskellige Jordan-modeller. Til forskel fra dem, er “UCLA”-designet dog tilført gule farver – i dette tilfælde på pløsen, hælen og indersålen. 

Udkommer før du tror

Alt i alt har Nike Dunk Low “Coast” et fuldstændig træfsikkert design, der med garanti kommer til at være populært i det nye år. Det er endnu ikke bekræftet hvornår skoen udkommer, men der går rygter om at de lander allerede d. 14. Januar i selskab med en håndfuld andre Dunks Low og Highs. Hold øje med vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.