Releases

Release Dato: 24. juni 2020
Pris: 800 DKK
Produktkode: CU1727-800
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike SB Dunk Low så første gang lyset i 2002, hvor den blev lanceret som en af de store satsninger inden for Nike Skateboarding. I år er Dunk SB Low en af de modeller, som har fået mest opmærksomhed – især grundet samarbejdet med Travis Scott. Men her stopper det ikke. Inden længe udkommer en række colorways af sneakeren, som oprindeligt var lavet til skateboarding. En af dem er Nike Dunk Low Champ Colors.

Skoen kommer med en overdel konstrueret i læder, og holdt i en blanding af orange og blå farver. Den orange farve pryder det midterste panel, ”toe box”, pløsen og et stykke ved hælen. Derudover er der blå læderoverlejringer fra snuden langs snøresystemet og om til hælen. Swoosh logoerne på inder- og ydersiden kommer i hvid, som matcher mellemsålen, mens man som en afrunding har tilføjet en blå ydersål til at binde skoens design sammen. 

Farvekombinationen trækker tankerne hen på basketballholdet New York Knicks og baseballholdet New York Mets, så er du fan af et af disse hold, eller vil du bare gerne have en fed sneaker, så er Nike Dunk Low Champ Colors helt klart noget for dig.

Nike Dunk Low Champ Colors udkommer den 24. juni. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.