Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Ét af årets mest opsigtsvækkende rygter inden for sneakers er blevet en realitet – Dior og Jordan Brand har endelig løftet sløret for deres eksklusive nye udgave af Air Jordan 1 Retro High, der er begrænset til 1000 par.

Skoen, der efter planen udkommer til april, bærer umiddelbart et ret simpelt design, men med et luksuriøst præg. Sålen er holdt i hvid, mens overdelen er udarbejdet i hvid og grå læder af fineste kvalitet. Denne er komplimenteret af Diors berømte Oblique-monogram på Swoosh-logoet og pløsen, mens skoen er fuldendt med “AIR DIOR”-logoer ved kraven og under bunden.

Markant pris

Prisen på den nye Dior x Air Jordan 1 Retro High ligger på hele 2.000 USD, men for pengene får du til gengæld en ekstremt eksklusiv sneaker i højeste kvalitet, som lige nu har status som 2020’s mest efterspurgte sneaker. Travis Scott er allerede blevet set i et par, mens Daniel Arsham har kaldt den hans “favourite sneaker of all time, hands down”.

Udkommer i 2020

Som sagt forventes den ny Dior x Air Jordan 1 Retro High at udkomme til april. Der er endnu ikke info om hvor, men vi forventer et release via Nikes SNKRS-app og i udvalgte Dior-butikker. Hold øje med vores Release Kalender og sørg for at følge os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig up to date med den nyeste info.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.