Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Præsenteret i samarbejde med Travis Scott.

Ét af dette års mest efterspurgte sneaker-udgivelser blev officielt annonceret i sidste af Dior og Jordan Brand. Duoen har sammen skabt to eksklusive udgaver af henholdsvis Air Jordan 1 High og Air Jordan 1 Low, som bliver sat til salg til april sammen med matchende apparel.

I den forbindelse har duoen desuden udgivet kollektionens første officielle billedmateriale, som er præsenteret i samarbejde med Travis Scott – samarbejdets officielle frontfigur.

Air Dior

På billederne kan man se rapperen iført henholdsvis t-shirt, silkeshorts, sokker, blazerjakke, bøllehat, MA-1-bomber og den førnævnte Air Jordan 1, som alt sammen er branded med “Air Dior”. Hele kollektionen er desuden holdt i Christian Diors foretrukne grå farve, som er kombineret med hvid og blå nuancer, hvilket sikrer et stilrent resultat.

Highend og sportswear

Foruden de afbillede pieces skulle kollektionen efter sigende også afføde en hættetrøje i ruskind, cashmere-sweaters, halskæder og endda slips for også at være tro mod Dior.

Lander til april

Som nævnt, udkommer hele kollektionen til april hos Nike Store, men kun i begrænset antal og med priser der bærer præg af, at Dior er ind over. Hold øje med vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret på de to Air Jordan 1-udgivelser.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.