Releases

Release Dato: 29. august 2020
Pris: 1.200 DKK
Produktkode: ML860DE2
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

New Balance 992 og 327 har fået meget opmærksomhed i 2020. Men nu er det en anden model, som kommer i rampelyset. New Balance har nemlig slået pjalterne sammen med skateboard-brandet Dime, og det er retro-runneren New Balance 860 V2, som skater-mærket fra Montreal har fået lov til at sætte sit præg på.

Dime x New Balance 860 V2 Silver kommer med en overdel i off-white mesh, som danner et net-lignende design. Oven på mesh-materialet optræder læderoverlejringer i en iøjnefaldende metallisk sølvfarve, som giver skoen et eksklusivt udseende. Selvom der umiddelbart er mere løbesko end skatersko over sneakeren, så har Dime alligevel sat et tydeligt aftryk på skoen. Det kommer til udtryk ved den lysegrå pløs, hvor ”NEW BALANCE” og ”DIME” er tilføjet i en hvid farve. Derudover forekommer et gult mærkat med ”Dime” også nær hælen.

Mellemsålen er holdt i hvid og indeholder N-ergy-teknologi, som sikrer komfort og affjedring, så disse sko kan bruges hele dagen. Som en afrunding på sneakeren fremstår ydersålen i en lysegrå farve, som passer perfekt ind i skoens farve-palet.

Dime x New Balance 860 V2 Silver udkommer den 29. august. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Gå til Endclothing


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.