Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 22. september 2018
Pris: 1.599 DKK
Produktkode: DB2842 / DB2843

Sneakersnstuff og adidas Originals følger op på sidste års store Datamosh-succes og præsenterer SNS x adidas NMD R1 Datamosh 2.0.

Den nye todelte kollektion indeholder en ”Blue Night” og ”Maroon”-udgave, som kommer med selvsamme datamosh-mønster som på 1.0 versionen. Overdelen er fremstillet i det lette og smidige Primeknit-materiale, der udvider sig naturligt med din fods form og sikrer en perfekt pasform. Forneden sidder en spændstig Boost-sål i fuld længde, som bliver suppleret af formstøbte EVA-indsatser for optimal støtte. De tre striber er blevet frasorteret på sidestykket, men adidas’ branding kan stadig findes på den yderste EVA-indsats samt på hælstroppen.

Første Datamosh-kollektion blev udsolgt umenneskelig hurtigt, og denne gang har SNS valgt at anvende et rafflesystem. SNS x adidas NMD R1 Datamosh 2.0 releaser den 22. september, så husk at tilmelde dig lodtrækningen før, hvis du vil have muligheden for at anskaffe et par. Du kan finde link til lodtrækningen nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor du får din daglige dosis sneakernyheder.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Sneakersnstuff

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.