Adidas / Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Black Friday er kun lige overstået, og nu står Cyber Monday for døren. Dagen er interessant, hvis du foretrækker at handle dine sneakers online

Cyber Monday er nemlig den dag, hvor flere af de forskellige webshops fyrer deres bedste tilbud af, og det betyder, at du kan få vekslet nogle af de penge, der ligger og brænder i lommen for et par sneakers til en uhørt pris.

Derfor skal du shoppe på Cyber Monday

Cyber Monday er endnu ikke et lige så etableret fænomen som Black Friday, og det kan være en fordel for dig, når du er på jagt efter det helt rigtige par sneakers. De fleste kunder har stadig det meste af deres opmærksomhed rettet mod fredagen. Det medfører ofte, at flere shops sænker priserne yderligere Cyber Monday for at få de sidste sko af hylderne, inden de for alvor begynder at koncentrere sig om julesalget.

Dermed skal du ikke gå helt i spåner, hvis det ikke lykkes dig at finde det helt rigtige tilbud Black Friday – der kan nemlig være endnu flere penge at spare mandagen efter.

De bedste deals er lige her

De fleste Cyber Monday deals gælder kun på selve dagen. Så du har ikke meget tid at gøre med. Heldigvis har vi samlet et overblik over de bedste Cyber Monday-tilbud og –rabatkoder lige her, så du hurtigt kan finde ud af, om din model er på tilbud.

Alternativt kan du downloade vores app, All Pairs og søge efter modellen blandt utallige europæiske webshops på ingen tid. All Pairs er dit bedste værktøj til at finde vej gennem junglen af tilbud og finde den helt rigtige sneaker til den helt rigtige pris. Hent All Pairs her.

Vi holder dig up to date

Er du ikke på udkig efter en specifik model, men i stedet åben for de bedste tilbud og rabatkoder, så hold øje med Sneakerworld på Facebook og Instagram – her holder vi dig up to date på de vildeste tilbud op til og på Cyber Monday. God jagt.

ADIDAS

Spar 40% på over 4.000 nye produkter.
Rabatkode: ADIBF

GÅ TIL ADIDAS
NIKE STORE

Spar 30% på nye varer*.
Rabatkode: CBM20

GÅ TIL NIKE STORE
*Enkelte varer er undtaget fra rabatten
SPORTMASTER

Spar 30% på alle varer*.
Rabatkode: CYBER30

GÅ TIL SPORTMASTER
*Enkelte varer er undtaget fra rabatten
REZET STORE

Køb 3 par sneakers – betal for 2.
Rabatkode: Ikke nødvendig

GÅ TIL REZET STORE
*Enkelte varer er undtaget fra rabatten
UNISPORT

Spar op til 50% på udvalgte Cyber Monday tilbud + 25% rabatkode på ikke-nedsatte varer
Rabatkode: CYBER25

GÅ TIL UNISPORT

FANDT DU IKKE, HVAD DU LEDTE EFTER?

Så anbefaler vi, at du besøger vores store Black Friday/Cyber Monday oversigt.

SE OVERSIGTEN HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.